Heisann Lurte på om dere har i cpanel Fantastico og om den støtter joomla 1.5?

Ja, vi har Cpanel Fantastico og den støtter Joombla 1.5.

  • 1 משתמשים שמצאו מאמר זה מועיל
?האם התשובה שקיבלתם הייתה מועילה

מאמרים קשורים

Hvordan kan jeg lage min egen spesielle '404 Not Found' side?

Dette kan gjøres via Custom Error Pages under Site Management i kontrollpanelet.

Hvordan kan jeg oppgradere webhotellet?

Alle våre kunder kan oppgradere webhotellet inne på kundesiden....

Websiden min vises ikke riktig i andre nettlesere, hva er galt?

Forskjellige nettlesere (browsere) tolker og viser websider på litt forskjellig måte....

Hvor finner jeg Perl, sendmail, og andre programmer på serveren?

Disse skriptene ligger under følgende kataloger:sendmail - /usr/sbin/sendmail perl - /usr/bin/perl

Hvor kan jeg finne systemloggen?

Du kan laste ned systemloggen som en flatfil fra Site Stats siden i kontrollpanelet.