Forskjellige nettlesere (browsere) tolker og viser websider på litt forskjellig måte. Stort sett vil samme side se lik ut i alle de mest populære nettleserne, men av og til kan visse elementer av siden framtre på uønsket vis. Vi anbefaler derfor å teste websidene dine i de mest brukte nettleserne før de legges ut til bruk på serveren din. Test alltid sidene dine i;
- Internet Explorer (medfølger Microsoft Windows)
- Opera (http://opera.com/)
- Mozilla (http://mozilla.org/)