Hva bør jeg vite dersom jeg har bestilt .no domene?

Norid, som er utstederen av .no domener i Norge, krever at den/de som skal registrere domenet må være registrert med organisasjonsnummer i Brønnøysundregisteret. I tillegg må en fylle ut en egenerklæring - denne kan leses og skrives ut her http://norid.no/regelverk/vedlegg-g.html.

Har du i tillegg bestilt domene med norske eller samiske tegn som for eksempel æ ø å, er det også viktig at du fyller inn den såkalte ACE formen av domenet ditt. For å finne denne, gå inn på http://www.norid.no/domenenavnbaser/ace/ og konverter domenenavnet ditt der. Den konverterte ACE formen som vises, er den samme du skal fylle inn på egenerklæringen under 'ACE form'.

- Hvor sender jeg egenerklæringen?
Egenerklæringen sendes webhotellshop på fax 51 21 46 11, eller som vanlig post

Webhotellshop
Eddaveien 15
4327 Sandnes

Vi registrerer ditt .no domene så snart vi har mottatt egenerklæringen.