Hvordan laster jeg opp min nye webside til serveren?

Dette kan gjøres på flere måter. Dersom du har Microsoft Frontpage eller Macromedia Dreamweaver, kan dette gjøres i noen få, enkle operasjoner. Du kan også bruke ethvert FTP program til å laste opp filene dine med. Det finnes mange slike program gratis, for eksempel http://www.cuteftp.com/cuteftp/compare.asp eller http://www.ipswitch.com/Products/WS_FTP/for å nevne noen. Er du ikke kjent med bruken av FTP programmer, kan du lese mer her.