Hvordan får jeg hovedsiden min til å lastes automatisk av nettleseren?

Navngi hovedsiden din "index.html" eller "index.php" og legg denne i katalogen "public_html". Siden vil da vises automatisk når dine kunder eller bekjente taster inn domenet ditt i nettleseren, f.eks. "www.mintestside.no"

  • 3 brukere syntes dette svaret var til hjelp
Var dette svaret til hjelp?

Relaterte artikler

Hvordan kan jeg lage min egen spesielle '404 Not Found' side?

Dette kan gjøres via Custom Error Pages under Site Management i kontrollpanelet.

Heisann Lurte på om dere har i cpanel Fantastico og om den støtter joomla 1.5?

Ja, vi har Cpanel Fantastico og den støtter Joombla 1.5.

Hvordan kan jeg oppgradere webhotellet?

Alle våre kunder kan oppgradere webhotellet inne på kundesiden....

Websiden min vises ikke riktig i andre nettlesere, hva er galt?

Forskjellige nettlesere (browsere) tolker og viser websider på litt forskjellig måte....

Hvor finner jeg Perl, sendmail, og andre programmer på serveren?

Disse skriptene ligger under følgende kataloger:sendmail - /usr/sbin/sendmail perl - /usr/bin/perl