Hvordan kan jeg aksessere en database fra hjemmesiden min?

Dette kan gjøres på flere måter, bl.a. gjennom PHP4 og dens MySQL modul. Vi foreslår at du leser mer om dette emnet på den offisielle PHP nettsiden http://www.php.net/. I tillegg har vi også DBI/MySQL støtte installert i Perl på alle våre servere.

  • 0 Користувачі, які знайшли це корисним
Ця відповідь Вам допомогла?

Схожі статті

Hvordan kan jeg lage min egen spesielle '404 Not Found' side?

Dette kan gjøres via Custom Error Pages under Site Management i kontrollpanelet.

Heisann Lurte på om dere har i cpanel Fantastico og om den støtter joomla 1.5?

Ja, vi har Cpanel Fantastico og den støtter Joombla 1.5.

Hvordan kan jeg oppgradere webhotellet?

Alle våre kunder kan oppgradere webhotellet inne på kundesiden....

Websiden min vises ikke riktig i andre nettlesere, hva er galt?

Forskjellige nettlesere (browsere) tolker og viser websider på litt forskjellig måte....

Hvor finner jeg Perl, sendmail, og andre programmer på serveren?

Disse skriptene ligger under følgende kataloger:sendmail - /usr/sbin/sendmail perl - /usr/bin/perl