Hvordan oppdaterer og vedlikeholder jeg hjemmesiden min?

Du styrer hele ditt webhotell fra kontrollpanelet. For å logge deg inn i kontrollpanelet, gå til nettleseren og skriv http://dittdomene.net/cpanel. (Bytt ut dittdomene.net fra eksemplet med ditt eget domenenavn). Benytt brukernavnet og passordet du fikk tilsendt da du bestilte.

  • 4 Benutzer fanden dies hilfreich
War diese Antwort hilfreich?

Verwandte Artikel

Hvordan kan jeg lage min egen spesielle '404 Not Found' side?

Dette kan gjøres via Custom Error Pages under Site Management i kontrollpanelet.

Heisann Lurte på om dere har i cpanel Fantastico og om den støtter joomla 1.5?

Ja, vi har Cpanel Fantastico og den støtter Joombla 1.5.

Hvordan kan jeg oppgradere webhotellet?

Alle våre kunder kan oppgradere webhotellet inne på kundesiden....

Websiden min vises ikke riktig i andre nettlesere, hva er galt?

Forskjellige nettlesere (browsere) tolker og viser websider på litt forskjellig måte....

Hvor finner jeg Perl, sendmail, og andre programmer på serveren?

Disse skriptene ligger under følgende kataloger:sendmail - /usr/sbin/sendmail perl - /usr/bin/perl