Jeg ønsker å legge til databaser på webhotellet mitt - hvordan begynner jeg?

Den mest effektive og brukervennlige måten å gjøre dette på er å benytte MySQL. Du kan legge til databaser så vel som å vedlikeholde disse gjennom kontrollpanelets MySQL side.

  • 8 Користувачі, які знайшли це корисним
Ця відповідь Вам допомогла?

Схожі статті

Hvordan kan jeg lage min egen spesielle '404 Not Found' side?

Dette kan gjøres via Custom Error Pages under Site Management i kontrollpanelet.

Heisann Lurte på om dere har i cpanel Fantastico og om den støtter joomla 1.5?

Ja, vi har Cpanel Fantastico og den støtter Joombla 1.5.

Hvordan kan jeg oppgradere webhotellet?

Alle våre kunder kan oppgradere webhotellet inne på kundesiden....

Websiden min vises ikke riktig i andre nettlesere, hva er galt?

Forskjellige nettlesere (browsere) tolker og viser websider på litt forskjellig måte....

Hvor finner jeg Perl, sendmail, og andre programmer på serveren?

Disse skriptene ligger under følgende kataloger:sendmail - /usr/sbin/sendmail perl - /usr/bin/perl