Hvordan kan jeg lage min egen spesielle '404 Not Found' side?

Dette kan gjøres via Custom Error Pages under Site Management i kontrollpanelet.

  • 0 brukere syntes dette svaret var til hjelp
Var dette svaret til hjelp?

Related Articles

Hvor kan jeg finne systemloggen?

Du kan laste ned systemloggen som en flatfil fra Site Stats siden i kontrollpanelet.

Kan jeg utvide diskplassen min med ytterligere antall MB?

Ja, når som helst kan du få utvidet lagringsplassen. Du kan enten oppgradere til en...

Må jeg ha kunnskap om Linux for å drifte hjemmesiden min?

Nei. Dette fordi du alltid vil ha tilgang til eget kontrollpanel, som via et enkelt...

Hvor finner jeg Perl, sendmail, og andre programmer på serveren?

Disse skriptene ligger under følgende kataloger:sendmail - /usr/sbin/sendmail perl - /usr/bin/perl