Hvordan oppdaterer og vedlikeholder jeg hjemmesiden min?

Du styrer hele ditt webhotell fra kontrollpanelet. For å logge deg inn i kontrollpanelet, gå til nettleseren og skriv http://dittdomene.net/cpanel. (Bytt ut dittdomene.net fra eksemplet med ditt eget domenenavn). Benytt brukernavnet og passordet du fikk tilsendt da du bestilte.

  • 4 brukere syntes dette svaret var til hjelp
Var dette svaret til hjelp?

Related Articles

Heisann Lurte på om dere har i cpanel Fantastico og om den støtter joomla 1.5?

Ja, vi har Cpanel Fantastico og den støtter Joombla 1.5.

Hvordan kan jeg lage min egen spesielle '404 Not Found' side?

Dette kan gjøres via Custom Error Pages under Site Management i kontrollpanelet.

Må jeg ha kunnskap om Linux for å drifte hjemmesiden min?

Nei. Dette fordi du alltid vil ha tilgang til eget kontrollpanel, som via et enkelt...

Hvordan laster jeg opp min nye webside til serveren?

Dette kan gjøres på flere måter. Dersom du har Microsoft Frontpage eller...