Jeg ønsker å legge til databaser på webhotellet mitt - hvordan begynner jeg?

Den mest effektive og brukervennlige måten å gjøre dette på er å benytte MySQL. Du kan legge til databaser så vel som å vedlikeholde disse gjennom kontrollpanelets MySQL side.

  • 8 brukere syntes dette svaret var til hjelp
Var dette svaret til hjelp?

Related Articles

Hvordan får jeg hovedsiden min til å lastes automatisk av nettleseren?

Navngi hovedsiden din "index.html" eller "index.php" og legg denne i katalogen "public_html"....

Hvor kan jeg finne systemloggen?

Du kan laste ned systemloggen som en flatfil fra Site Stats siden i kontrollpanelet.

Hvordan kan jeg lage min egen spesielle '404 Not Found' side?

Dette kan gjøres via Custom Error Pages under Site Management i kontrollpanelet.

Hvor finner jeg Perl, sendmail, og andre programmer på serveren?

Disse skriptene ligger under følgende kataloger:sendmail - /usr/sbin/sendmail perl - /usr/bin/perl