Våre webhotell pakker!

Webhotell.no hjelper deg å være på nett!

Et webhotell er selve lagringsplassen på en server hvor du kan lagre din webside. På et webhotell kan du også opprette e-postkontoer og databaser. Vi tilbyr webhotell med Linux operativsystem og Cpanel kontrollpanel.

Kundeområdet > Kunnskapsbase > Support > Hvordan kan jeg lage min egen spesielle '404 Not Found' side?


Hvordan kan jeg lage min egen spesielle '404 Not Found' side?




Dette kan gjøres via Custom Error Pages under Site Management i kontrollpanelet.



Var dette svaret til hjelp?

Print Print

Les også disse

Språk: