Et webhotell er selve lagringsplassen på en server hvor du kan lagre din webside. På et webhotell kan du også opprette e-postkontoer og databaser. Vi tilbyr webhotell med Linux operativsystem og Cpanel kontrollpanel.

Kundeområdet > Kunnskapsbase > Support > Hvordan oppdaterer og vedlikeholder jeg hjemmesiden min?

Hvordan oppdaterer og vedlikeholder jeg hjemmesiden min?

Du styrer hele ditt webhotell fra kontrollpanelet. For å logge deg inn i kontrollpanelet, gå til nettleseren og skriv http://dittdomene.net/cpanel. (Bytt ut dittdomene.net fra eksemplet med ditt eget domenenavn). Benytt brukernavnet og passordet du fikk tilsendt da du bestilte.