Et webhotell er selve lagringsplassen på en server hvor du kan lagre din webside. På et webhotell kan du også opprette e-postkontoer og databaser. Vi tilbyr webhotell med Linux operativsystem og Cpanel kontrollpanel.

Kundeområdet > Kunnskapsbase > Support > Hvordan får jeg hovedsiden min til å lastes automatisk av nettleseren?

Hvordan får jeg hovedsiden min til å lastes automatisk av nettleseren?

Navngi hovedsiden din "index.html" eller "index.php" og legg denne i katalogen "public_html". Siden vil da vises automatisk når dine kunder eller bekjente taster inn domenet ditt i nettleseren, f.eks. "www.mintestside.no"