Et webhotell er selve lagringsplassen på en server hvor du kan lagre din webside. På et webhotell kan du også opprette e-postkontoer og databaser. Vi tilbyr webhotell med Linux operativsystem og Cpanel kontrollpanel.

Kundeområdet > Kunnskapsbase > Support > Jeg ønsker å legge til databaser på webhotellet mitt - hvordan begynner jeg?

Jeg ønsker å legge til databaser på webhotellet mitt - hvordan begynner jeg?

Den mest effektive og brukervennlige måten å gjøre dette på er å benytte MySQL. Du kan legge til databaser så vel som å vedlikeholde disse gjennom kontrollpanelets MySQL side.