Et webhotell er selve lagringsplassen på en server hvor du kan lagre din webside. På et webhotell kan du også opprette e-postkontoer og databaser. Vi tilbyr webhotell med Linux operativsystem og Cpanel kontrollpanel.

Kundeområdet > Kunnskapsbase > Faktura > Kan jeg få utsette betalingen av min faktura?

Kan jeg få utsette betalingen av min faktura?

Ja, Du kan få opptil 4 ukers betalingsutsettelse om det er behov for det. Du må ha vært kunde minst i 2 mnd for å få godkjent utsettelse.